Cinquena edició dels “Premis Emprenedors Revolució 4.0”

La Fundació per la Indústria, ha participat en la cinquena edició dels “Premis emprenedors Revolució 4.0”.

Premis Emprenedors Revolució 4.0

Aquests guardons són una iniciativa del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio i premien a empreses i persones per la seva capacitat emprenedora, de transformació digital i d’innovació.

La Fundació per la Indústria, com a col·laboradora del programa Revolució 4.0, ha fet entrega del premi en la categoria de Sostenibilitat.

Lliurament del Premi en la categoria de Sostenibilitat al projecte Sustainable Festival Challenge

En representació de la Fundació per la Indústria, Núria Aymerich, junt amb la directora de serveis corporatius de Solideo, Maria Fraile, ha lliurat el Premi Sostenibilitat que s’ha atorgat al projecte Sustainable Festival Challenge del Festival Cruïlla i Estrella Damm. Ha recollit el premi, Josep Casellas, responsable de màrqueting i comunicació del Festival Cruïlla.

El projecte Sustainable Festival Challenge és una convocatòria d’innovació oberta per a startups que presentin propostes en sostenibilitat per implementar-les en el Festival Cruïlla.

La sostenibilitat, un repte i una oportunitat

En la seva intervenció a la gala de lliurament dels premis, Núria Aymerich ha posat en relleu que la sostenibilitat és un repte en qualsevol de les seves vessants (ambiental, empresarial, social…) i alhora és una oportunitat per a la innovació i la creació de coneixement.

Per Aymerich, aquest premi és un reconeixement a l’esforç i ha de servir per encoratjar-nos a tots nosaltres i en concret a tots els festivals per tirar endavant el compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Per saber-ne més, podeu escoltar el programa especial:  Onze guardonats a la 5a edició dels Premis Revolució 4.0.

Més informació dels Premis emprenedors Revolució 4.0 – 2023

Revolució 4.0 i Fundació per la Indústria

Revolució 4.0 és un programa de Catalunya Ràdio, conduït per Xantal Llavina, directora del programa, i Adam Martin. El programa presenta les novetats relacionades amb el sector de les tecnologies digitals, transformació digital, innovació, economia, creativitat, casos d’èxit, etc. L’eix principal del Revolució 4.0 és l’entrevista a personatges molt rellevants.

La Fundació per la Indústria participa com a col·laborador a la secció Disrupció i Indústria 4.0 i aporta continguts dirigits especialment a les pimes industrials catalanes en el camí de potenciar la indústria 4.0 com a impulsora de la transformació de l’economia catalana des d’una indústria tecnològica, qualificada i neta.

Des d’aquest enllaç podeu accedir a les seccions de la Fundació per la Indústria i conèixer els professionals i personalitats que han estat entrevistats.

Galeria d’imatges dels Premis Emprenedors Revolució 4.0

Maria Fraile i Núria Aymerich (Foto cedida)

 

Premi Sostenibilitat al Sustainable Festival Challenge

 

Xantal Llavina i Adam Martín (Foto cedida)

 

Imatge del Premi Sostenibilitat 2023 (Foto cedida)