ACCIÓ i la Fundació per la Indústria. Sabadell 1559 organitzen un cicle de jornades virtuals enfocades a presentar com les solucions innovades d’Indústria 4.0 poden donar resposta als principals reptes que té actualment la indústria catalana. Els reptes industrials seleccionats s’han identificat a través de l’anàlisi dels gairebé 1000 projectes d’Indústria 4.0 finançats en el marc del programa ProACCIÓ 4.0 des del 2019 fins al 2021.

Vols rebre'n informació?

Calendari d'activitats del Cicle

Dilluns, 7 de març 2022 – 16.00 a 17.30h.

Ús eficient de l’energia

Aquesta activitat estarà enfocada a presentar solucions innovadores d’Indústria 4.0 per l’ús eficient de l’energia en un entorn industrial.

Inscripció a la Jornada OnlineVeure la sessió

Dilluns, 2 de maig 2022 – 16.00 a 17.30h.

Economia Circular i sostenibilitat

En aquesta sessió es presentaran solucions innovadores d’Indústria 4.0 per a impulsar la transició verda de la indústria de la mà de centres de recerca, empreses i start-ups.

Veure la sessió

Dilluns, 4 de juliol 2022

Nous models de negoci

Les tecnologies 4.0 estan canviant les regles del joc a nivell mundial. En aquesta sessió descobriràs com algunes d’aquestes tecnologies poden generar nous models de negoci i impulsar els actuals, amb un focus clar en el sector industrial.

Veure la sessióVols rebre'n informació?

Dilluns, 17 d’octubre 2022 – 16.00 a 17.30h.

Control i Organització de processos

En aquesta sessió es presentaran solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades a millorar el control i l’optimització dels processos industrials.

Veure la sessió

Dilluns, 14 de novembre 2022 – 16.00 a 17.30h.

Seguretat de sistemes

En aquesta sessió es presentaran solucions innovadores d’Indústria 4.0 destinades protegir els sistemes informàtics.

Veure la sessióInscripció a la Jornada OnlineVols rebre'n informació?

Vols rebre'n informació?

Per rebre informació periòdica sobre el cicle de Jornades Innovació 4.0 per reptes de la indústria, coorganitzat per Fundació per la Indústria i ACCIÓ, completa i envia el següent formulari.

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Protecció de dades

  Consento el tractament de les meves dades.

  L’informem que Fundació per la Indústria serà l’entitat responsable del tractament de les seves dades conjuntament amb l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (en endavant, ACCIÓ), les quals es troben indicades en la pàgina web descriptiva de l’activitat on s’inscriu. Les dades de contacte de la/les entitat/s coorganitzadora/es les podrà trobar en la seva respectiva pàgina web corporativa. Les seves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari; enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les nostres activitats o serveis; remetre, per mitjans electrònics, comunicacions sobre les activitats i els serveis similars a les activitats i serveis a les quals vostè ha participat i que estan relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes, així com per al compliment de les nostres obligacions legals.

  En el cas que vostè ho consenti, les entitats corresponsables podran captar la seva imatge/veu durant la celebració de l'activitat o servei a la que s'inscriu a efectes de documentar, fer difusió als nostres webs o xarxes socials i incorporar-les en materials de comunicació a efectes d’informar sobre els serveis i les activitats que realitzin.

  Vostè pot revocar el seu consentiment i/o exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de:
  Fundació per la Indústria: A l’adreça postal a c/ Sant Quirze, 30, CP 08201 de Sabadell, o bé enviant un correu electrònic fundacio@fundacioperlaindustria.org · ACCIÓ: A l’adreça postal a Passeig de Gràcia, 129, C.P. 08008 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a dades.accio@gencat.cat

  Si desitja més informació detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra Política de Privacitat en el següent enllaç:
  POLÍTICA PROTECCIÓ DADES ACCIÓ: http://www.accio.gencat.cat/avis-legal · POLITÍCA PROTECCIÓ DE DADES Fundació per la Indústria: https://fundacioperlaindustria.org/politica-de-privacitat/