Jordi Casas i Eulàlia Planes, nous patrons de la Fundació per la Indústria

La Fundació per la Indústria ha incorporat en el seu patronat a Jordi Casas i Eulàlia Planes, dos professionals amb un ampli coneixement del món industrial i institucional.

Jordi Casas, llicenciat en dret per la UB, és una persona amb vinculació amb la Fundació, ja que va ser advocat del Gremi de Fabricants de Sabadell entre 1975-1987 i secretari de l’Institut Sallarès i Pla.

Casas, té una dilatada trajectòria en l’àmbit institucional i polític. Ha estat diputat al Congrés i al Parlament de Catalunya i senador durant diverses legislatures, delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, regidor de l’Ajuntament de Matadepera i de l’Ajuntament de Sabadell.

En altres àmbits va ser vocal de la Junta Directiva de la CEOE i conseller de les empreses Synergic Partners i Isolux Corsan.

Actualment, és director del Gabinet de Presidència de Foment del treball i vocal de l’assemblea de la CEOE, conseller del Consejo Econòmico y Social i vocal de la Junta de Govern del Círculo ecuestre.

Eulàlia Planes, és llicenciada en administració i direcció d’empreses i diplomada en ciències empresarials per la UAB. Educació que ha ampliat amb altres formacions d’àmbit empresarial i financer.

Es va iniciar professionalment en l’àrea financera en Fluidra i ha exercit funcions de direcció i de consellera en les diferents participades del grup familiar.

En l’actualitat, és consellera delegada de Dispur, S.L. braç inversor del Family Office de la família Planes, desenvolupant activitats en els sectors Immobiliari, Inversió Financera i Private Equity.

És fundadora i presidenta del patronat de la Fundació Vinne, patrona de la Fundació Jaume Bofill i de la Fundació Femcat. És membre de FOMM (Family Office Managers Meetings) asociació vinculada a la FOX (Family Office Exchange) d’EUA.

El president de la Fundació per la Indústria, Antoni Monés, posa en relleu el valor que aporten aquestes incorporacions al patronat de l’organització en la consecució dels seus objectius, gràcies als seus extensos coneixements del món empresarial i institucional i la seva trajectòria professional.

Conegueu el Patronat de la Fundació per la Indústria (PDF)