Josep Roca, empresari i patró de la Fundació per la Indústria, ha estat entrevistat al programa “Impuls” de Vallès Visió

En el transcurs del programa, el patró de la Fundació per la Indústria, Josep Roca, exposa la seva opinió particular sobre la sortida a borsa de Puig.

Per a Josep Roca, el Grup Puig és un referent a la indústria catalana. I afegeix que “S’ha de felicitar el grup per la seva constant evolució, innovació i compromís amb el desenvolupament de la marca pròpia i l’adquisició d’unes altres que l’han fet créixer”.

“Sortir a borsa és la demostració de confiança que té la propietat de l’empresa i la seva aposta pel creixement i pel seu desenvolupament industrial”.

Preguntat, per la seva relació professional amb el Grup Puig, Roca manifesta que el seu contacte es va produir en el marc de les jornades “Programa per potenciar la indústria 4.0”, organitzades per la Fundació por la Indústria, en el moment que ell ostentava la presidència de la Fundació. L’objectiu de les jornades és la transferència de coneixement entre grans empreses industrials i pimes industrials amb relació a la implementació de les noves tecnologies en els seus processos per millorar la seva competitivitat.

El 7 de juny de 2021 es va dur a terme la sessió Puig i la Indústria 4.0. Un nou i ambiciós pla de creixement, que es pot visualitzar al web de la Fundació per la Indústria.

Per a Josep Roca, després de tres anys de la celebració de la jornada, “els fets demostren la idoneïtat de les decisions que van prendre com a empresa”.

Poden accedir a l’entrevista completa a continuació:

Impuls, un programa d’economia

El programa “Impuls” analitza l’actualitat econòmica en un context de complexitat amb el propòsit d’apropar-la al ciutadà, donar suport als emprenedors, conèixer la realitat de l’àmbit local i potenciar la sostenibilitat i la innovació com a eixos transversals de la nostra economia, a càrrec d’Umberto Salerno i Sergi Expósito.