Com la Indústria 4.0 ens beneficia a nivell global

Cada vegada són més les empreses que se sumen als beneficis de la indústria 4.0 a nivell global per tal d’assolir els seus reptes de producció, i alhora garantir que aquesta sigui sostenible.

Aquest paradigma genera una nova concepció de la indústria, cercant la millor interrelació de les persones amb les màquines i posant el factor humà com el centre del procés productiu.

La indústria 4.0: un camí cap a la sostenibilitat, la innovació i la competitivitat

Al llarg de la història, la indústria sempre ha estat una eina de recuperació i progrés econòmic. A l’escenari actual de Catalunya, els beneficis de la indústria 4.0 es fan més tangibles que mai. Solucions innovadores com la intel·ligència artificial, la robotització, la impressió en 3D o el big data donen resposta a les exigències del mercat i l’empenyen a convertir-se en una regió industrial en l’àmbit europeu.

El CEO de l’empresa innovadora SmartMonkey ho te clar: “No tingueu por en apostar per la indústria 4.0. Busqueu eines senzilles per fer els primers passos i no farà tanta por enfrontar-se a aquest món de la digitalització”.

Llegeix més sobre els beneficis, en l’àmbit econòmic, de la indústria 4.0 aquí.