Com la Indústria 4.0 ens beneficia a nivell global

L’economia circular és l’únic camí per la sostenibilitat de les empreses i la sostenibilitat ambiental. Cada vegada són més les empreses que se sumen als beneficis de la indústria 4.0 per tal d’assolir els reptes de fabricació, a més a més de garantir una producció sostenible.

Aquest paradigma genera una nova concepció de la indústria 4.0, cercant la millor combinació de les persones amb les màquines i posant el factor humà com el centre del procés productiu.

La indústria 4.0: un camí cap a la sostenibilitat, la innovació i la competitivitat

Al llarg de la història, la indústria sempre ha estat una eina de recuperació i progrés econòmic. A l’escenari actual de Catalunya, els beneficis de la indústria 4.0 es fan més tangibles que mai. Solucions innovadores com la intel·ligència artificial, la robotització, la impressió en 3D o el big data donen resposta a les exigències del mercat i l’empenyen a convertir-se en una regió industrial en l’àmbit europeu.

El CEO de l’empresa innovadora SmartMonkey ho té clar: “No tingueu por en apostar per la indústria 4.0. Busqueu eines senzilles per fer els primers passos i no farà tanta por enfrontar-se a aquest món de la digitalització”.